Demonstratie wedstrijd bij Volvo Ocean Race event

Geplaatst op 10-04-2018  -  Categorie: Blog

Op zondag 1 juli is een demonstratieregatta zeeroeien onderdeel van het programma van de Volvo Ocean Race. De voorlopige startlijn van de race is ten westen van de havenmonding en de finish is in de buitenhaven, voor de versmalling met de Verkeerscentrale. In totaal is het een race-afstand van ca. 2 km. Het parcours kan wijzigen afhankelijk van weersomstandigheden.

Voor deze demonstratiewedstrijd kan niet vrij worden ingeschreven, omdat we binnen het programma beperkt zijn to...t een maximaal aantal teams wat past binnen de havenmonding. Het aantal deelnemers is reeds afgestemd met de betreffende verenigingen. Een prachtige kans om je sport en je vereniging te promoten aan een groot publiek op volgboten, de havenhoofden en op het strand.

Ook als je buiten de boot valt is De Finish een festijn voor alle leeftijden, zeilfans, sportliefhebbers en gezinnen. Acht dagen lang staat de haven van Scheveningen in het teken van zeilen en watersport met watersportactiviteiten, wedstrijden en volop entertainment. Toegang is alle dagen gratis. Het volledige programma vind je op https://volvooceanracedenhaag.nl en https://volvooceanracedenhaag.nl/nk-zeeroeien/


 
 
visdivider
 

Contact

Scheveningsche Roeivereeniging

Het Drijfpaleis

Hellingweg 96K

2583 WH Den Haag

 

Postbus 82443

2508 EK  Den Haag

 

Email: ofni.[antispam].@zeeroeien.nl