Gig activiteiten tijdens SAIL op Scheveningen

Geplaatst op 17-03-2019  -  Categorie: Blog  -  Auteur: Dorien Lutgendorf

Aankomende 20 tot 23 juni is er SAIL op Scheveningen. Een indrukwekkend event met meer dan 30 tall ships uit 10 verschillende landen, te weten UK,Mexico, Rusland, Spanje, Frankrijk, Brazilië, Polen, Nederland, Amerika en Oman en uiteraard de Bark Europa als ons Haagse vlaggenschip. Er zijn zelfs schepen bij die nog nooit eerder Nederland hebben bezocht. Wat is er mooier dan met onze gigs bij dit mooie evenement betrokken te zijn! Leentje en ik zijn (samen met SAIL organisatie) bezig om tijdens de SAIL een aantal gig activiteiten te organiseren:

Donderdag:

Tijden de SAIL-in parade (ca 10.00 - 15.00 uur) zullen we enkele tall ships gaan beloodsen. Het idee is om een aantal keer met 2 gigs tegelijk een loods naar een tall ship roeien, de snelste gig 'haalt de klus binnen'. Het geheel zal ook vanaf de kant te bewonderen zijn en een omroeper zal het ook nog eens extra onder de aandacht brengen.

De precieze mogelijkheden en details (tijden, crew keuze, samenstelling, etc) hiervoor zijn we aan het uitwerken maar zeker is dat we goede sturen en roeiers met power nodig hebben voor deze mooie activiteit. Voor nu dus vooral even deze datum in je agenda zetten en wellicht onder voorbehoud vrij vragen op je werk!

Zaterdag:

Na het enthousiasme tijdens de Clubmix van vorig jaar willen we deze graag terug laten komen en wel op SAIL zaterdag. Beloofd een mooie vriendschappelijke strijd te worden te midden van de (varende) tall ships!

In aanloop naar het evenement zullen we jullie uiteraard op de hoogte houden en tzt ook aanmelding mogelijk maken via de website.

Zie voor meer info over SAIL natuurlijk de website van SAIL zelf https://sailopscheveningen.nl/ 

Groetjes Leentje en Dorien

sailopsch-logo


 
 
visdivider
 

Contact

Scheveningsche Roeivereeniging

Het Drijfpaleis

Hellingweg 96K

2583 WH Den Haag

 

Postbus 82443

2508 EK  Den Haag

 

Email: ofni.[antispam].@zeeroeien.nl