Roeien tegen Parkinson!!!

Geplaatst op 16-07-2024  -  Categorie: Blog  -  Auteur: secretaris

Zaterdag 21 september zullen onze teams H2O en Sterk Spul deelnemen aan de Great River Race in Londen (Great River Race). Er wordt gestreden om de "Challenge Trophy of The Company of Watermen & Lightermen of the River Thames". Daar deze Watermen al eeuwenlang een taxi-dienst op de rivier de Theems onderhouden, is het voor alle boten verplicht minimaal één passagier mee aan boord te nemen. Inmiddels doen er tussen de 200 en 300 boten mee aan dit evenement, waar in een ca. 40 km lange tocht de Theems wordt bedwongen. Men passeert dan 15 beroemde bruggen in Londen, en de kick van het passeren van de Tower-Bridge moet je als roei(st)er minimaal één keer hebben meegemaakt.

Maar via deze weg willen we even extra aandacht vragen voor de speciale missie van team H2O. Deze mannen vormen al meer dan 15 jaar een hecht team met elkaar en hebben dan ook al veel mooie roeiervaringen met elkaar meegemaakt. 

Helaas heeft de ziekte Parkinson dit team nu in het hart geraakt en daarom hebben de heren als doel voor de Great River Race gesteld om geld op te halen voor ParkinsonNL en deze stichting te ondersteunen in onderzoek, innovaties en voorlichting. Deze stichting heeft de focus liggen op het afremmen en het liefst voorkomen en genezen van de ziekte van Parkinson.

We hopen via deze weg zo veel mogelijk aandacht te genereren en steun te bieden aan team H2O in hun missie om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Want niet alleen het hart van H2O is geraakt door deze ziekte, maar daarmee ook onze vereniging. 

Laten we dit bijzondere team van roeiers, maar inmiddels ook hechte vriendenclub, steunen in hun missie om ParkinsonNL te steunen in hun werk tegen deze nare ziekte. Wil jij de mannen van Team H2O ook steunen in hun missie, dat kan via ondertstaande link:  

Team H2O in actie voor Parkinson tijdens the Great River Race - London

Bij voorbaat dank namens team H2O en de voledige Scheveningsche Roei Vereeniging.


 
 
visdivider
 

Contact

Scheveningsche Roeivereeniging

Het Drijfpaleis

Hellingweg 96K

2583 WH Den Haag

 

Postbus 82443

2508 EK  Den Haag

 

Email: info@zeeroeien.nl