Grand Finale wedstrijdseizoen

Geplaatst op 02-11-2023  -  Categorie: Blog  -  Auteur: Mariska Hooijmans

mpm-2023Wie wint het NK 2023? 

De spanning in het NK blijft tot de laatste wedstrijd.
Met 5 punten achterstand staat team Dolfijn op een stevige tweede plaats Tussenstand Dames NK 2023 en de mannen van SCH1 hebben met 1 punt voorsprong de eerste plek in handen Tussenstand Heren NK 2023.

In het weekend van 4 en 5 november zal tijdens de MPM de laatste strijd om het NK plaatsvinden. Dit weekend zal er 3 maal van Muiden, om Pampus geroeid worden, met de finish in Muiden. Waarbij voor het NK nog veel op het spel staat.
Houdt SCH1 de hoogste plek op het podium vast? En hoe ver komt team Dolfijn in de strijd met Lola's 1 om de eerste plaats?
Ook zullen de weersomstandigheden een belangrijke rol gaan spelen dit jaar, welk team kan het beste omgaan met de voorspelde regen, maar vooral windkracht van 4-8Bft.

Ook zullen de Amazones proberen voor de 14e opeenvolgende keer de MPM te gaan winnen... en daarnaast roeit een groot deel van de heren H2O mee met de United Rowers voor hopelijk een plek hoog in de top 10.

Roei je zelf niet mee met de MPM, maar wil je wel komen kijken en aanmoedigen? DOEN!! De MPM is de afsluitende race voor Gig en sloeproeien en daarmee een geweldig evenement om te ervaren. Meer informatie: Programma MPM
We zullen jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden via onze Insta-account.


 
 
visdivider
 

Contact

Scheveningsche Roeivereeniging

Het Drijfpaleis

Hellingweg 96K

2583 WH Den Haag

 

Postbus 82443

2508 EK  Den Haag

 

Email: info@zeeroeien.nl